ВОДОМЕРИ

WPI Woltman водомер – хоризонтален


Оваа класа на водомери се користи за мерење на 
вкупната количина на ладна вода која протекува низ цевководи од индустриски рудници и слични големи потрошувачи.

Повеќе


VWV-S3 
комбиниран водомер


Оваа класа на водомери се користи за мерење на 
вкупната количина на ладна вода која протекува низ цевководи од индустриски претпријатија, рудници и слични големи потрошувачи.

Повеќе

 

VVS3 повеќемлазен водомер со сув механизам


Оваа класа на водомери се користи за мерење на 
количина на проточна чиста вода на температура до 40oС и притисок до 16 бари.

Повеќе

 

VVM3 повеќемлазен водомер со мокар механизам

 

Оваа класа водомери се користи за мерење на количина на проточна чиста вода на температура до 40oС и притисок до 16 бари.

Повеќе

 

Сигурносен кугласт магнетенвентил SKV-1 и SKV-2

Овие вентили се наменети за затварање-отварање на дотокот на вода, пред водомерот. Примената на SKV-1 и SKV-2 овозможува лесно и брзо затворање на дотокот на вода во инсталацијата со обичен одвивач.

Повеќе

Check Also

АДО СИСТЕМИ

Компанијата АД ИНСА воведе на пазарот програм за далечинско отчитување на водомери, проект кој за повеќето …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *