Home / ЧАСОВНИЦИ

ЧАСОВНИЦИ

Механички будилници

Постојат достапни модели во бела боја, никел и боја на месинг. По договор можни се различни изведби и дизајн на темата на бројчаникот на будилниците (име на фирма, лого  итн.)

Повеќе

 

Јавни часовници

АД ИНСА во својот производен програм меѓу другото, произведува и јавни часовници кои денес украсуваат плоштади, паркови, станици и пружаат информации за времето.

 

 

 

Шах – часовник

Овој часовник е изработен од пластика со димензии 18.7cm  х  10cm  х  5.5cm

 

 

 

ETC (Euro Time Center)

Euro Time Center [ETC] ги покренува традиционалнита часовнички системи.

 

 

 

Ѕиден часовник со клатно

Овој часовник поседува дрвено куќиште и quartz механизам кој е поврзан со клатно.